Inschrijven nieuwe patiënten

Online inschrijven

U kunt uzelf en uw gezin als nieuwe patiënt online aanmelden door uw gegevens onderaan deze pagina in te vullen. Hierna nemen wij telefonisch contact met u op of ontvangt u van ons een email voor het inplannen van een eerste afspraak. Eerst een afspraak maken om de praktijk te bezoeken voor een kennismaking kan natuurlijk ook.

De eerste afspraak bij de mondhygiëniste duurt circa 45 min tot 60 minuten. De mondhygiëniste inventariseert wat er precies moet gebeuren en bespreekt dit met u. Zij geeft u tips en advies. Mocht u een uitgebreidere behandeling nodig hebben, dan bespreekt ze met u de kosten en de inhoud van de behandeling. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.

De eerste afspraak bij de mondhygiëniste voor uw kind duurt 30 tot 45 minuten. Ook hier inventariseert de mondhygiëniste wat er precies moet gebeuren. Zij handhaaft het gewoon gaaf stappenplan dat er voor moet zorgen dat uw kind op een bewuste manier leert poetsen en ervoor zorgt dat er tot 70% minder gaatjes ontstaan. Daarnaast geeft zij uiteraard tips en advies afgestemd op onze “kleine” bezoeker. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst voor uw kind, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.

Stap 1 van 3