Onze mondhygiënisten praktijk

Wie zijn wij?

In onze praktijk werken tandheelkundige professionals die ingeschreven staan bij het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM) en u de meeste optimale zorg bieden op basis van de laatste technieken -ontwikkelingen. Alle zorgverleners waarborgen hun kwaliteit door dit register en volgen met regelmaat cursussen en het bezoeken van congressen.

Onze praktijk is gevestigd in de Symonszstraat 14 (Scheveningen) in Den Haag en op vele manieren te bereiken.

Bent u op zoek naar een praktijk waar deskundigheid en zorgvuldigheid en u als mens centraal staat, dan bent u op het juiste adres.

U bent voor ons geen nummer maar staat als mens centraal die de juiste aandacht en zorg nodig heeft. Wij nemen voor elke cliënt voldoende tijd en we zijn gespecialiseerd in angstige patiënten . Als u vragen heeft zullen wij deze zo goed mogelijk voor u beantwoorden.

U zoekt een mondhygiënist?

Maak direct een afspraak middels ons afsprakenformulier
en wij nemen zsm. contact met u op.

Ons team

 • Mw. K. Dijkhuis
  Mw. K. Dijkhuis mondhygiëniste

  Ik ben Karien Dijkhuis, afgestudeerd in 2009 aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt, waaronder een praktijk voor parodontologie en implantologie in Amersfoort. In deze praktijk heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandvleesontstekingen (parodontitis). Ik vind het fijn dat ik mensen bij de genezing van het tandvlees kan helpen, aangezien bewezen is dat de mondgezondheid van invloed is op de algemene gezondheid.

  Ik vind het heel fijn om in deze praktijk op zelfstandige basis te kunnen behandelen. Op deze manier kan ik iedere patiënt het beste van mezelf geven. Wat mij verder als mondhygiënist kenmerkt is mijn persoonlijke benadering en mijn drive om te streven naar kwaliteit.

  Ik blijf up-to-date door het volgen van cursussen en congressen.

 • Mw. M. Snels
  Mw. M. Snels Eigenaar en mondhygiëniste

  Ik ben Monica Snels. Ik ben in 2002 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool in Amsterdam.

  Na mijn afstuderen ben ik 12 jaar werkzaam geweest in een algemene praktijk. In 2014 heb ik destijds “Britt mondhygiënepraktijk” overgenomen. Een lang gekoesterde wens voor een eigen praktijk is hiermee in vervulling gegaan. Mondzorg aan zee is een prachtige praktijk en staat bovendien bekend om de kwalitatief uitstekende zorg. Het contact met mensen in combinatie met de tandheelkundige zorg is wat dit vak voor mij zo bijzonder maakt.

  Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVVP). Verder sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).